🚨Mai sunt doar câteva zile pentru comenzile de Ziua Mamei!🌷
0 :0 :0 :0
| Livrare gratuită peste 250 lei 🚚
blog

Decorațiuni creative DIY pentru zilele de iarnă

December 12, 2023

Îți place și să confecționezi... Ne înșelăm? 😋 Dacă te gândești să faci totul singur anul acesta și să îți vezi casa decorată de sărbători ca într-un film american, citește mai departe!

Când te gândești la decorațiuni de Crăciun, te gândești și la casele pline de luminițe și la Moș Crăciun care se urcă pe ferestrele clădirilor? În acest articol, îți oferim câteva idei despre cum poți realiza cu ușurință decorațiuni de Crăciun fără a pierde momentele amuzante în timpul bricolajului.

1️⃣ Ho, ho, ho!

Deși a trecut mult timp de când nu a mai fost un Crăciun alb, poți adăuga oricând puțină zăpadă falsă în casa ta. Fie că este vorba de o ghirlandă realizată din discuri de vată, de fulgi de zăpadă din hârtie agățați de tavan sau de un autocolant pe care să-l lipești pe fereastră, fulgii de zăpadă și decorațiunile care imită zăpada sunt o necesitate pentru perioada festivă.

2️⃣ Coroniță de mirodenii

Toată lumea cunoaște și iubește mirosul coroanelor de mirodenii din piețele de Crăciun. Mirosul de scorțișoară, de citrice și, bineînțeles, de vin fiert este mirosul oficial al Crăciunului. Deși aceste coronițe, care sunt de fapt ușor de realizate, pot fi cumpărate la prețuri mari la târguri, ele sunt, de asemenea, ușor de făcute acasă. Aplicând inele uscate de lămâie și portocală sau chiar scorțișoară pe o coroniță de bază, poți avea coronița perfectă gata în câteva minute și poți umple casa cu un parfum de Crăciun, autentic.

3️⃣ Brad de Crăciun

Mulți își scot din pod brazii artificiali de Crăciun, pe care i-au cumpărat cu ani în urmă, iar alții își cumpără brad natural de Crăciun de la cel mai apropiat târg. Cu toate acestea, în ultimii ani, brazii de Crăciun DIY au devenit din ce în ce mai populari, fie că sunt confecționați din blocuri de lemn sau din alte hârtii decorative. Este un mod interesant și economic de a sărbători Crăciunul, chiar dacă familia ta decide să sărbătorească cu un brad natural în Ajunul Crăciunului.

4️⃣Case din hârtie

Cunoști acele căsuțe de hârtie luminate pe care le poți admira la ferestrele caselor în timpul plimbărilor de iarnă? Realizarea lor este un proiect interesant, deoarece căsuțele pot fi făcute nu doar din hârtie, ci și din polistiren, lemn sau alte materiale pentru cei avansați. Poți pune apoi și un șir de lumini sau lumini LED în spatele căsuțelor, care vor fi un decor cu adevărat cozy pentru iarnă. Ai grijă să combini materialele în așa fel încât să nu existe alte focuri în casă în afară de șemineu!

+1️⃣ Love List

Ce zici de un poster creativ în stil bucket list în care sunt adunate cele mai bune 100 de idei de film sau chiar de întâlnire? Este o decorațiune grozavă care are și o funcție interactivă și de consolidare a relațiilor.

Sperăm că ai găsit în articolul nostru câteva idei de decorațiuni pe care le vei crea înainte de sărbători! La urma urmei, decorațiunile nu au doar un rol estetic, dar pregătirea și rezultatul final poate aduce satisfacție. Dacă te interesează posterul nostru Love List, click pe linkul de mai jos! Love List