🚨Mai sunt doar câteva zile pentru comenzile de Ziua Mamei!🌷
0 :0 :0 :0
| Livrare gratuită peste 250 lei 🚚
blog

7 dôvodov, prečo je Love Note najkreatívnejším darčekom pre páry v roku 2024

January 15, 2024

Zostavili sme pre vás 7 nezvyčajných dôvodov, prečo je Love Note tým najjedinečnejším darčekom pre páry v roku 2024. Na základe spätnej väzby od 100 000 dojatých príjemcov darčekov.

Căutați un cadou puțin....deosebit? Ce nu a primit cu siguranță partenerul tău încă? Vă prezentăm Love Note, o carte de dragoste personalizabilă pentru cupluri: povestea voastră. Doar numiți personajele și poate urma personalizarea! Cufundă-te în peste o sută de posibilitățile de pagini ilustrate, aventurează-te în lumea figurinelor 2D. Mai rămâne doar o singură întrebare: cât de exact poți spune poveștile voastre.

Priviți cum vă transformați într-un cuplu iconic despre care s-a scris până și o carte! O întrupare a relației voastre mai greu poate fi mai frumoasă.

ÎNCEPE EDITAREA ACUM!

1️⃣Personalizarea Love Note

Există mai mult de 990 de combinații diferite, astfel încât fiecare pereche se poate vedea pe paginile propriei cărți. Inclusiv vârsta, coafura și accesorii precum ochelari sau păr facial.

2️⃣Takmer 2 000 výnimočných žiadostí o ruku a svadieb s Love Note

Naše knihy vytvorili naši zákazníci takmer 2 000-krát na žiadosti o ruku a svadby.

3️⃣Love Note poate să vorbească din inimă

szeretetteljes kis figyelmesség, amely még egyedibbé teszi az ajándékodat. Tipărim textele de bază sau mesajul de dragoste pe care îl scrii, individual, exact așa cum le-ai scris, desigur că nu percepem taxă suplimentară pentru asta. O mică atenție drăguță, care vă face cadoul și mai unic.

4️⃣Varianty obalu Love Note

Vybrať si ten pravý je ťažké rozhodnutie, ale u nás možno vybrať z viac ako 50 obalov. Text na obale môžeš zmeniť, aby bol ešte osobnejší. Každá kniha je vytlačená individuálne, v jednorazovom vydaní na našom exkluzívnom papieri prémiovej kvality. Dokonca si môžeš vybrať aj to, či si želáš knihu v tvrdej alebo papierovej väzbe!

5️⃣Pagini și povești Love Note

Artistul nostru a avut nevoie de sute de ore pentru a crea peste 100 de scene desenate. Cufundă-te în nopți înstelate, în experiențele trăite împreună, în îmbrățișări și răsfață-te cu nostalgie!

6️⃣Love Note, ca un cadou

Știați că puteți comanda Love Note într-un ambalaj de cadou? Chiar și în afara sezonului de sărbători, fiecare a 3-a carte este solicitată în ambalaj decorativ.

7️⃣Love Note se gândește la fiecare

Indiferent dacă sunteți un cuplu heterosexual sau de același sex, vă așteptăm cu drag pe paginile Love Note! Ne-am proiectat toate personajele și firele de poveste pentru a fi cât mai incluzive.

Pripravím ju teraz