Livrare gratuită peste 250 lei 🚚
blog

5 motive pentru care cărțile de povești personalizate ajută la dezvoltarea copilului tău

May 9, 2024
Din ce în ce mai multă lume aude despre cărțile de povești mai puțin obișnuite, unice, care au un impact mare asupra dezvoltării copiilor. Aceste povești au multe avantaje, deoarece fiecare poveste are un mesaj diferit și important. În acest articol, analizăm mai în detaliu care sunt aceste caracteristici speciale și ingrediente suplimentare care fac poveștile personalizate diferite de cele tradiționale.

1️⃣ Personalizare

Cărțile de povești personalizabile oferă o experiență unică pentru copilul tău, deoarece în acestea el poate fi cu adevărat personajul principal acestor povești. De la includerea numelui, crearea personajului, până la alegerea unei lecții unice, întreaga poveste este despre el. Acest lucru face ca povestea să fie o experiență de lectură mai personală și mai memorabilă pentru cel mic.

2️⃣ Aventuri pline de învățături

Cărțile de povești unice nu sunt doar amuzante, ci au și lecții importante de învățat. Aceasta este unică, deoarece poți adăuga o învățătura la firul intrigii, astfel încât tu decizi ce dorești să îl înveți pe cel mic. Prin crearea unei învățături, poți face copilul să conștientizeze lucruri importante care vor avea un impact pozitiv asupra dezvoltării sale personale. Aceste lecții pot fi despre onestitate, amabilitate, altruism, curaj etc. Posibilitățile sunt infinite, depinde de tine să decizi ce vrei să îl înveți pe copilul tău prin intermediul poveștii.

3️⃣ Experiență interactivă

Inspirându-te din cărțile de povești Tiny Tales, poți trăi și tu aventuri captivante alături de copilul tău! Puteți juca vânătoarea de comori (chiar și acasă) sau, pe vreme bună, puteți ieși împreună în aer liber și să faceți o drumeție în pădure, ca în povestea din pădure, iar cel mic poate experimenta în realitate ceea ce știe deja din povestea în care salvează pădurea. :) În plus, aceste activități nu sunt doar o modalitate excelentă de a vă distra împreună, ci și o experiență de neuitat pentru întreaga familie.

4️⃣ Cadou memorabil

Cartea de povești nu este doar un cadou excepțional, ci va fi o amintire pentru toată viața atât pentru tine cât și pentru copilul tău. Gândește-te: o poveste creată de tine de la început până la sfârșit, cu o învățătură unică, doar pentru micuțul tău, în care el este personajul principal. Mai e nevoie de altceva? Copilul tău își va aminti cu siguranță această poveste specială doar despre el.

5️⃣ Dezvoltare și distracție în același timp

Cărțile de povești unice nu doar că sunt distractive, ci sprijină în mod activ dezvoltarea copilului tău. Poveștile personalizate ajută, de asemenea, la înțelegerea emoțiilor, la dezvoltarea abilităților cognitive și la exersarea abilităților sociale. Totodată, povestea îi prezintă copilului tău personaje familiare și noi, ajutându-l să proceseze și să exerseze interacțiunile sociale. Și cine nu vrea să învețe în timp ce se distrează? :)

Dacă vrei ca micuțul tău să aibă parte de o aventură cu adevărat specială, care să fie numai despre el sau să și învețe în timp ce se distrează, sau dacă ești în căutarea unui cadou cu adevărat memorabil, ai ajuns la locul potrivit! Cartea de povești Tiny Tales este pentru tine! Creează o poveste pentru o viață întreagă pentru copilul tău!

Spre cartea de povești Tiny Tales!