Politica de retur, rambursare și schimb

Din colecția noastră actuală, următoarele produse sunt considerate personalizabile: Love Note, Love Cards

Din colecția actuala următoarele produse nu sunt disponibile pentru personalizare: Love List, Suport din lemn pentru poster, Folie de sticlă

Produs personalizabil

1. Modificare comandă în cazul unui produs personalizabil

Este responsabilitatea clientului să ne contacteze cât mai curând posibil și să ne notifice orice cerere de modificare, eroare sau greșeală privind comanda. În caz contrar, este posibil să vi se trimită o comandă incorectă, pentru care nu putem fi trași la răspundere.

Pentru a modifica comanda:

  1. Clientul are timp până la ora 23:30 în ziua în care a plasat comanda, prin intermediul linkului furnizat în e-mailul de confirmare a comenzii. Acceptați și înțelegeți că acesta este un produs unic și personalizat care va fi trimis pentru procesare după ora 23:30 în ziua comenzii și nu vor mai fi posibile alte modificări
  2. Prin notificarea serviciului de relații cu clienții la info@lovenote.ro până la ora 16:00 în ziua comenzii. În toate cazurile, e-mailul trebuie să includă numărul de comandă primit în e-mailul de confirmare sau adresa de e-mail utilizată la plasarea comenzii. Cererile primite după ora 16:00 nu vor fi preluate. Vă informăm că serviciul nostru de relații cu clienții este disponibil de luni până vineri, între orele 08:00-16:00 și că modificarea comenzii poate fi efectuată numai de către client după ora 16:00 în zilele lucrătoare și în zilele de sâmbătă și duminică, așa cum este descris la punctul 1.

2. Schimbare adresa de livrare, număr de telefon

În cazul în care doriți să vă schimbați adresa de livrare sau numărul de telefon, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la info@lovenote.ro cu numărul comenzii dvs. și adresa sau numărul de telefon pe care doriți să le schimbați. Putem modifica informațiile solicitate până când comanda dvs. părăsește unitatea noastră! În cazul în care comanda dvs. a fost deja expediată, vă rugăm să contactați serviciul de relații cu clienții a firmei de curierat, indicând numărul de urmărire.

GLS Romania

Tel.: +40 269 501 900

E-mail: info@gls-romania.ro

DHL EXPRESS Romania +40 021 222 1777

3. Produs deteriorat/ defect

3.1. În cazul în care produsul ajunge deteriorat/defect, clientul are dreptul de a solicita rambursarea sau înlocuirea produsului, dar în maxim 14 zile de la primirea produsului. Putem înlocui produsele imprimate deteriorate/ defecte în termen de 14 zile de la comandă. După această perioadă de 14 zile, Giftery International Ltd. nu își asumă răspunderea pentru înlocuirea produselor deteriorate sau cu erori de tipar. Vă rugăm să contactați serviciul de relații cu clienții la info@lovenote.ro. În toate cazurile, numărul de comandă primit în e-mailul de confirmare sau adresa de e-mail utilizată la plasarea comenzii trebuie să fie inclusă în e-mail. În cazul produselor deteriorate/defectuoase, clienții au dreptul de a furniza un motiv satisfăcător pentru reclamație, dar în toate cazurile este necesar să se atașeze o fotografie a deteriorării/defectului, altfel nu vom putea reprocesa produsul sau rambursa costul!

3.2. Vă atragem atenția, că în toate cazurile, va fi tipărită cartea pe care ați editat-o dvs. Toți clienții vor avea posibilitatea de a verifica produsul înainte de a trimite comanda și trebuie să confirme previzualizarea finală înainte de a continua. Giftery International Ltd nu poate fi trasă la răspundere pentru cărțile editate incorect de către client și nu putem înlocui aceste articole. În cazul în care produsele livrate sunt deteriorate/defectuoase din motive independente de voința cumpărătorului, acesta are dreptul de a anula comanda, dar nu mai târziu de 14 zile de la primirea produsului.

4. Anularea comenzii, returnarea produsului, rambursare

4.1. Este responsabilitatea clientului să ne contacteze cât mai curând posibil și să ne notifice orice cerere de modificare, eroare sau greșeală privind comanda. În caz contrar, este posibil să vi se trimită o comandă incorectă, pentru care nu putem fi trași la răspundere.

Pentru a anula comanda:

  1. Clientul are timp până la ora 23:30 în ziua în care a plasat comanda, prin intermediul linkului furnizat în e-mailul de confirmare a comenzii. Sunteți de acord și acceptați că acesta este un produs personalizat și unic care va fi procesat după ora 23:30 în ziua plasării comenzii și că nu există nicio opțiune de anulare, nu se va acorda nicio rambursare.
  2. Puteți notifica solicitările Dvs. prin e-mail la serviciul de relații cu clienții la info@lovenote.ro până la ora 16:00 în ziua plasării comenzii. În toate cazurile, e-mailul trebuie să includă numărul de comandă primit în e-mailul de confirmare sau adresa de e-mail utilizată la plasarea comenzii. Cererile de anulare primite după ora 16:00 nu vor fi onorate, iar suma aferentă produsului nu va fi rambursată. Vă informăm că serviciul nostru de relații cu clienții este disponibil de luni până vineri, între orele 08:00-16:00 și că modificarea comenzii poate fi efectuată numai de către client după ora 16:00 în zilele lucrătoare și în zilele de sâmbătă și duminică, așa cum este descris la punctul 1.

În cazul plății cu card, veți primi o rambursare integrală dacă vă anulați comanda în termenul stabilit. Dacă nu sunteți mulțumit de produsele pe care le-ați cmandat, vă rugăm să contactați echipa noastră de relații cu clienți prin e-mail la info@lovenote.ro.

4.2. În cazul în care produsele livrate sunt deteriorate/defectuoase, clientul are dreptul de a anula comanda și de a solicita o rambursare integrală, dar în decurs de 14 zile de la primirea produsului.

Sunteți de acord și acceptați că acesta este un produs personalizat și unic și că nu există posibilitatea returnării acestuia. Dacă ați primit comanda deteriorată/defectă sau dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați serviciul de relații cu clienții la info@lovenote.ro.

5. Livrarea

Orice date sau ore de livrare sunt oferite doar cu titlu informativ. Vom depune toate eforturile pentru a vă livra produsul în intervalul de timp specificat, dar nu putem fi considerați responsabili pentru nicio pierdere sau cheltuială pe care o puteți suporta ca urmare a întârzierii livrării comenzii dumneavoastră. În toate cazurile, termenul de livrare preconizat este afișat pe pagina de plată după selectarea produsului. Vă aducem la cunoștință că timpul de procesare și de livrare pentru produsele individuale pot varia. În cazul în care ați comandat mai multe produse, ne rezervăm dreptul de a vă livra comanda separat. În cazul în care comanda urmează să fie livrată separat, fiecare livrare va fi considerată un contract nou. Trebuie să fiți disponibil pentru a prelua comanda în ziua livrării, deoarece curierul va încerca să livreze de până la 2 ori, după care coletul va fi returnat către sediul nostru.

6. Colet pierdut

În cazul în care coletul dvs. se pierde pe parcursul livrării, îl vom înlocui, desigur, și ne vom asigura că acesta va ajunge la dvs ulterior. Dacă nu doriți să fie reprocesată și reexpediată, vă vom rambursa prețul integral al comenzii. În cazul pierderii unui colet, vă rugăm să contactați serviciul de relații cu clienții la info@lovenote.ro, menționând numărul de comandă pe care l-ați primit în e-mailul de confirmare sau adresa de e-mail pe care ați folosit-o la plasarea comenzii.

7. Declarație juridică privind produsul

Vă atragem atenția, deși depunem toate eforturile pentru a afișa produsele noastre cât mai exact posibil, din cauza schimbărilor în rezoluția ecranului, nu putem garanta că fiecare carte produsă va reflecta cu exactitate culoarea reală a produsului. Vă rugăm să ne contactați înainte de achiziționare dacă aveți întrebări despre produs.

7.1 Specificațiile produselor noastre

Love Note Dimensiune: format A5, 148 x 210 mm Grosimea hârtiei din interiorul paginilor: 120 g Număr maxim de pagini: 40 (Vă atragem atenția, dacă alegeți 20 de pagini sau mai puțin, vom imprima numai pe paginile din dreapta cărții. Dacă alegeți mai mult de 20 de pagini, imprimăm pe ambele fețe. Toate paginile goale rămase la sfârșitul cărții vor fi completate automat cu personajele pe care le-ați selectat.

Prețurile cărților noastre Love Note sunt fixe și nu sunt afectate de numărul de pagini editate din carte.

Pe site-ul nostru, folosim un font implicit fix pentru editarea cărții, care nu poate fi modificat. (Patrick Hand) Nu este posibilă utilizarea de caractere speciale sau emoji personalizate, iar Giftery International Ltd. nu poate fi trasă la răspundere pentru produsele defecte rezultate.

În cazul în care doriți să faceți cartea Love Note și mai unică prin adăugarea propriei fotografii în carte, vă recomandăm să adăugați o pagină albă în acest scop atunci când editați cartea.

Coperțile cărților personalizabile Love Note sunt color, interiorul este alb-negru și sunt disponibile în două variante de copertă:

Copertă moale: Copertă moale, flexibilă, mată.

Copertă cartonată: Copertă premium, robustă și lucioasă, o carte atemporală pentru acele amintiri cu adevărat importante. Pe lângă faptul că sunt extrem de durabile, cărțile noastre cu copertă tare funcționează perfect ca decorațiuni.

Culoarea ambalajului cadou nu este garantată, depinde de oferta curentă..

Love Cards

Dimensiuni: 148×70 mm

Pachet de 20 de carduri cupon perforate cu colțuri rotunjite

Cardurile se așează în ordine în pachet, fiecare card conține numele celui care oferă și numele destinatarului.

Pe site-ul nostru, folosim fonturi fixe implicite (Lexend Deca, Caveat) pentru editarea carnetului de cupoane, care nu pot fi modificate. În afară de literele alfabetului român și de emoji, nu pot fi folosite alte litere, iar Giftery International Ltd. nu poate fi trasă la răspundere pentru produsele defecte rezultate.

Nu este posibil să încărcați propria imagine sau fotografie.

Paginile carnetelor de cupoane personalizabile Love Cards sunt color. Love Cards sunt livrate într-un plic de cadou decorativ și de bun gust, cu autocolant, iar culoarea acestuia nu este garantată și depinde de oferta curentă.

Produs nepersonalizabil

1. Schimbare adresa de livrare, număr de telefon

În cazul în care doriți să vă schimbați adresa de livrare sau numărul de telefon, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la info@lovenote.ro cu numărul comenzii dvs. și adresa sau numărul de telefon pe care doriți să le schimbați. Putem modifica informațiile solicitate până când comanda dvs. părăsește unitatea noastră! În cazul în care comanda dvs. a fost deja expediată, vă rugăm să contactați serviciul de relații cu clienții a firmei de curierat, indicând numărul de urmărire.

GLS Romania

Tel.: +40 269 501 900

E-mail: info@gls-romania.ro

DHL EXPRESS Romania +40 021 222 1777

2. Produs deteriorat/ defect

2.1. În cazul în care produsul ajunge deteriorat/defect, clientul are dreptul de a solicita rambursarea sau înlocuirea produsului, dar în decurs de 14 zile de la primirea produsului. Suntem disponibili să înlocuim produsele deteriorate în termen de 14 zile de la data comenzii. După această perioadă de 14 zile, Giftery International Ltd. nu va fi responsabilă pentru înlocuirea produselor deteriorate. Vă rugăm să contactați serviciul de relații cu clienții la info@lovenote.ro. În toate cazurile, e-mailul trebuie să includă numărul de comandă primit în e-mailul de confirmare sau adresa de e-mail utilizată la plasarea comenzii. În cazul produselor deteriorate/defectuoase, clienții au dreptul de a oferi un motiv satisfăcător pentru reclamație, dar în toate cazurile este necesar să atașați o fotografie a deteriorării/defectului, în caz contrar nu vom putea rreexpedia produsul sau rambursa costul! În cazul în care produsele livrate sunt deteriorate/defectuoase din motive independente de voința clientului, acesta are dreptul de a anula comanda, dar în decurs de 14 zile de la primirea produsului.

3. Anularea comenzii, returnarea produsului, rambursare

3.1. Este responsabilitatea clientului să ne contacteze cât mai curând posibil și să ne notifice orice cerere de modificare, eroare sau greșeală privind comanda. În caz contrar, este posibil să vi se trimită o comandă incorectă, pentru care nu putem fi trași la răspundere.

Pentru a anula comanda:

Clientul poate anula contractul (în cazul în care nu este vorba de un produs personalizat) în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără a oferi niciun motiv, sau poate rezilia contractul fără a oferi niciun motiv. Anularea trebuie să fie notificată prin e-mail la adresa info@lovenote.ro, indicând numărul de comandă sau adresa de e-mail utilizată la plasarea comenzii. Costul returnării produsului va fi suportat de către cumpărător. Dacă nu sunteți mulțumit de produsele primite, vă rugăm să contactați serviciul nostru de relații cu clienți prin e-mail la info@lovenote.ro.

3.2 Dacă produsele livrate sunt deteriorate/defectuoase, cumpărătorul are dreptul de a anula comanda și de a solicita o rambursare integrală, dar în decurs de 14 zile de la primirea produsului. Dacă ați primit comanda deteriorată/defectă sau dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați serviciul de relații cu clienții la info@lovenote.ro.

4. Livrarea

Orice date sau ore de livrare sunt oferite doar cu titlu informativ. Vom depune toate eforturile pentru a vă livra produsul în intervalul de timp specificat, dar nu putem fi considerați responsabili pentru nicio pierdere sau cheltuială pe care o puteți suporta ca urmare a întârzierii livrării comenzii dumneavoastră. În toate cazurile, termenul de livrare preconizat este afișat pe pagina de plată după selectarea produsului. Vă aducem la cunoștință că timpul de procesare și de livrare pentru produsele individuale pot varia. În cazul în care ați comandat mai multe produse, ne rezervăm dreptul de a vă livra comanda separat. În cazul în care comanda urmează să fie livrată separat, fiecare livrare va fi considerată un contract nou. Trebuie să fiți disponibil pentru a prelua comanda în ziua livrării, deoarece curierul va încerca să livreze de până la 2 ori, după care coletul va fi returnat către sediul nostru.

5. Colet pierdut

În cazul în care coletul dvs. se pierde pe parcursul livrării, îl vom înlocui, desigur, și ne vom asigura că acesta va ajunge la dvs ulterior. Dacă nu doriți să fie reprocesată și reexpediată, vă vom rambursa prețul integral al comenzii. În cazul pierderii unui colet, vă rugăm să contactați serviciul de relații cu clienții la info@lovenote.ro, menționând numărul de comandă pe care l-ați primit în e-mailul de confirmare sau adresa de e-mail pe care ați folosit-o la plasarea comenzii.

6. Declarație juridică privind produsul

Vă atragem atenția, deși depunem toate eforturile pentru a afișa produsele noastre cât mai exact posibil, din cauza schimbărilor în rezoluția ecranului, nu putem garanta că toate produsele vor reflecta cu exactitate culoarea reală a produsului în timpul producției. Vă rugăm să ne contactați înainte de achiziționare dacă aveți întrebări despre produs.

6.1 Specificațiile produselor noastre

Love List

Dimensiune: 420×594 mm (A2)

Suport poster Dimensiune: 42 cm (lungime) Culoare: Negru Material: Lemn Utilizare: Accesoriu opțional pentru Love List, suport de poster din două piese