Cea mai
bună chef.

Mama ta este și ea eroina ta, cineva pentru care ai face orice? Atunci surprinde-o cu un cadou cu adevărat special de Ziua Mamei!

MAI DEPARTE

Alege dintre cadourile noastre creative și personalizate și vei avea succes garantat!

Pregătește o carte unică și personalizată pentru mama ta pentru a-i spune cât de mult o iubești și o apreciezi!

Niciodată nu a fost atât de ușor și distractiv să oferi un cadou atât de special.

MAI DEPARTE

Love List nu este doar un poster!

100 de idei de activități superbe pe care să le împărtășești cu mama sub forma unui poster de tip bucket list, răzuibil, pentru a crea împreună noi experiențe și amintiri.

MAI DEPARTE

Pregătește-i un cadou cu adevărat unic și de suflet în doar câteva minute!

🌞 Îți reamintește întotdeauna să folosești crema de protecție solară și îți dorește o călătorie în siguranță atunci când pornești la drum. 🥺 Este întotdeauna bucuroasă să te asculte și să-ți ofere sfaturi înțelepte dacă te simți pierdut. 🍫 Are întotdeauna un cuvânt de încurajare și un baton de granola pentru tine dacă ai nevoie. 🥬 Și probabil că încă îți ține lecții despre cum să-ți mănânci corect legumele, nu-i așa? Și, bineînțeles, nu uita de toate lucrurile pe care le-a făcut pentru tine în viața ta! Cum ar fi faptul că se trezește la 6 dimineața în fiecare zi ca să-ți pregătească micul dejun și să-ți pregătească un prânz delicios. Și, bineînțeles, pentru că ți-a suportat adolescența rebelă! ❤️ Datorită sacrificiului și iubirii sale necondiționate ești ceea ce ești.
Și pentru asta, merită tot ce e mai bun! Anul acesta, renunță la cadourile banale și surprinde-o cu un cadou cu adevărat sincer de Ziua Mamei, care să arate cât de mult o iubești și o apreciezi!
Noi știm ce poți face pentru a o face să zâmbească!
20 de motive pentru care îți iubești mama PREGĂTEȘTE UN LOVE NOTE!
100 de activități comune cu mama SURPRINDE-O CU UN LOVE LIST!

Dacă ești în căutarea unui cadou de Ziua Mamei cu adevărat generos și personalizat pe care mama ta îl va iubi cu siguranță (și îi va aduce lacrimi în ochi), nu căuta mai departe! Cadourile noastre unice, care pot fi ușor și rapid realizate, îți permit să-i arăți cât de mult înseamnă pentru tine. Niciodată nu a fost mai ușor sau mai distractiv să oferi un cadou special!

Crezi că un cadou nu este suficient? Alege din ofertele noastre de pachete de Ziua Mamei!
Poți selecta oferta de pachet pe pagina de plată după editarea unui Love Note sau Love Cards
+
Dacă îi dăruiești un Love Note și Love List, îți oferim 50% reducere la Love List!
258,00 lei în loc de 0,00 lei
MAI DEPARTE