Blog

Un asemenea cadou te va face eroul Zilei Îndrăgostiților.

Ziua Îndrăgostiților este ocazia specială pentru a-i reaminti persoanei iubite (și ție însuți) cât de mult o iubești și o apreciezi și cât de norocoși sunteți că v-ați găsit unul pe celălalt!
De aceea, de Ziua Îndrăgostiților, cei mai mulți preferă să ofere un cadou persoanei iubite, însă găsirea cadoului perfect nu este o sarcină ușoară. Din fericire, suntem aici pentru a te ajuta 😉

Citește mai departe...

Idei de întâlniri de iarnă

Odată cu începerea Noului An, este timpul să pui capăt chefurilor de iarnă și a meselor festive și să-ți revigorezi relația! În postarea noastră avem 5 idei de întâlniri care garantat vor avea succes la partenerul tău în ciuda frigului de iarnă!

Citește mai departe...

Crăciun fără stres

În copilărie Crăciunul a fost sărbătoarea preferată a tuturor. Pe tot parcursul anului am așteptat cu nerăbdare cadourile, prăjiturile delicioase, timpul petrecut cu familia și rudele, precum și vacanțele școlare lungi și multă odihnă. În schimb, ca adulți, pentru majoritatea dintre noi, Crăciunul a devenit sinonim cu graba și stresul. Dar asta nu trebuie să se întâmple așa! Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să pui din nou accentul pe iubire și relaxare în acest sezon de sărbători!

Citește mai departe...

În curând vor apărea noi Love List-uri!

Probabil că nu mai e nevoie de prezentare în ceea ce privește Love List-ul, deoarece posterul nostru special de întâlniri este extrem de popular și cu ajutorul lui, multe cupluri au introdus deja romantism și un nou impuls în relația lor!

Citește mai departe...

Cele mai bune costume de Halloween pentru cupluri

Este adevărat că luna octombrie abia a sosit, dar mulți ard deja de febra Halloween-ului. Dacă și tu sărbătorești Halloween-ul, știi deja cu siguranță la ce petrecere de costume vei merge și ai început deja să te gândești la costumul tău pentru anul acesta.

Citește mai departe...

Idei de întâlniri de toamnă

Deși vara s-a terminat iremediabil, asta nu înseamnă neapărat că trebuie să vă luați adio de la distracție odată cu vremea caldă. Dacă toamna înseamnă și pentru tine că nu poți face altceva decât să privești cu tristețe peisajul ploios de la fereastra camerei tale în timp ce strângi în mână o cană avem vești bune pentru tine. Nu trebuie să fie deloc așa!

Citește mai departe...

De ce sunt anumite date atât de importante pentru noi?

Cu toții avem date care ne sunt deosebit de importante și pe care le sărbătorim an de an. Sărbătorirea periodică a zilelor de naștere, a zilelor onomastice, a aniversărilor și a altor evenimente minore și majore fac parte din viața noastră de zi cu zi de ceva vreme. Mai mult decât atât, sărbătorirea acestor evenimente este unul dintre puținele lucruri pe care aproape toată lumea le consideră importante, dar rareori ne gândim de ce aceste date și ritualurile organizate în jurul lor sunt de fapt atât de semnificative.

Citește mai departe...