Blog

De ce sunt importante micile atenții într-o relație?

Când vine vorba de secretele unei relații fericite, cei mai mulți oameni se gândesc imediat la gesturi mărețe și la etape importante. Desigur, întâlnirile romantice și gesturile generoase sunt importante pentru că ajută la construirea unei legături între doi oameni, însă micile atenții și amabilități de zi cu zi sunt cele care contează cu adevărat.

Citește mai departe...

7 motive pentru care credem că Love Note este cadoul ideal de Ziua Mamei.

Ce i-ar plăcea cu adevărat mamei tale? Ai vrea să fie unic? Ceva special și de suflet? Să nu fie prea costisitor? „Nu cheltui nimic pentru mine.” Ai prefera să fie ceva creativ, hand made?
Putem afirma cu încredere că, de-a lungul anilor, cărțile noastre unice și personalizate au ajuns la aproape 30.000 de mămici, iar nenumărate cadouri încântătoare ne-au fost semnalate de clienții noștri.

Citește mai departe...

De ce sunt importante experiențele comune într-o relație?

Relațiile noastre sunt multe și variate, fiecare relație de prietenie, de rudenie și de dragoste este diferită și unică. Dar un lucru este valabil pentru toate: au nevoie de experiențe comune pentru a le întreține și menține.
Dar de ce sunt experiențele comune atât de vitale pentru relațiile noastre? Aflați în această postare!

Citește mai departe...

5 motive pentru care admirăm femeile

Se apropie Ziua Internațională a Femeii! O zi în care sărbătorim femeile și toate lucrurile minunate care ne fac să le iubim și să le prețuim. Când ne gândim la femei, ne gândim la nenumăratele trăsături – de la putere la bunătate și empatie – care ne fac să le admirăm. În acest articol, am adunat 5 motive (dintr-un milion) pentru care admirăm femeile!

Citește mai departe...

5 idei inedite de întâlnire de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi! 🤗 O ocazie specială pentru a sărbători dragostea și romantismul, o zi în care relația voastră poate fi în sfârșit în focus.
Fie că sunteți împreună de ani de zile sau relația este încă proaspătă, această sărbătoare este ocazia perfectă de a petrece timp de calitate împreună și de a crea amintiri care vă vor umple inimile de căldură chiar și în cele mai grele zile.

Citește mai departe...

Un asemenea cadou te va face eroul Zilei Îndrăgostiților.

Ziua Îndrăgostiților este ocazia specială pentru a-i reaminti persoanei iubite (și ție însuți) cât de mult o iubești și o apreciezi și cât de norocoși sunteți că v-ați găsit unul pe celălalt!
De aceea, de Ziua Îndrăgostiților, cei mai mulți preferă să ofere un cadou persoanei iubite, însă găsirea cadoului perfect nu este o sarcină ușoară. Din fericire, suntem aici pentru a te ajuta 😉

Citește mai departe...

Idei de întâlniri de iarnă

Odată cu începerea Noului An, este timpul să pui capăt chefurilor de iarnă și a meselor festive și să-ți revigorezi relația! În postarea noastră avem 5 idei de întâlniri care garantat vor avea succes la partenerul tău în ciuda frigului de iarnă!

Citește mai departe...

Crăciun fără stres

În copilărie Crăciunul a fost sărbătoarea preferată a tuturor. Pe tot parcursul anului am așteptat cu nerăbdare cadourile, prăjiturile delicioase, timpul petrecut cu familia și rudele, precum și vacanțele școlare lungi și multă odihnă. În schimb, ca adulți, pentru majoritatea dintre noi, Crăciunul a devenit sinonim cu graba și stresul. Dar asta nu trebuie să se întâmple așa! Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să pui din nou accentul pe iubire și relaxare în acest sezon de sărbători!

Citește mai departe...

În curând vor apărea noi Love List-uri!

Probabil că nu mai e nevoie de prezentare în ceea ce privește Love List-ul, deoarece posterul nostru special de întâlniri este extrem de popular și cu ajutorul lui, multe cupluri au introdus deja romantism și un nou impuls în relația lor!

Citește mai departe...

Cele mai bune costume de Halloween pentru cupluri

Este adevărat că luna octombrie abia a sosit, dar mulți ard deja de febra Halloween-ului. Dacă și tu sărbătorești Halloween-ul, știi deja cu siguranță la ce petrecere de costume vei merge și ai început deja să te gândești la costumul tău pentru anul acesta.

Citește mai departe...

Idei de întâlniri de toamnă

Deși vara s-a terminat iremediabil, asta nu înseamnă neapărat că trebuie să vă luați adio de la distracție odată cu vremea caldă. Dacă toamna înseamnă și pentru tine că nu poți face altceva decât să privești cu tristețe peisajul ploios de la fereastra camerei tale în timp ce strângi în mână o cană avem vești bune pentru tine. Nu trebuie să fie deloc așa!

Citește mai departe...

De ce sunt anumite date atât de importante pentru noi?

Cu toții avem date care ne sunt deosebit de importante și pe care le sărbătorim an de an. Sărbătorirea periodică a zilelor de naștere, a zilelor onomastice, a aniversărilor și a altor evenimente minore și majore fac parte din viața noastră de zi cu zi de ceva vreme. Mai mult decât atât, sărbătorirea acestor evenimente este unul dintre puținele lucruri pe care aproape toată lumea le consideră importante, dar rareori ne gândim de ce aceste date și ritualurile organizate în jurul lor sunt de fapt atât de semnificative.

Citește mai departe...