0040 724 654 581Livrare gratuită peste 250 lei 🚚
0 :0 :0 :0
blog

7 motive pentru care credem că Love Note este cadoul ideal de Ziua Mamei.

April 9, 2024

Ce i-ar plăcea cu adevărat mamei tale? Ai vrea să fie unic? Ceva special și de suflet? Să nu fie prea costisitor? "Nu cheltui nimic pentru mine." Ai prefera să fie ceva creativ, hand made? Putem afirma cu încredere că, de-a lungul anilor, cărțile noastre unice și personalizate au ajuns la aproape 30.000 de mămici, iar nenumărate cadouri încântătoare ne-au fost semnalate de clienții noștri.

Anul acesta, renunță la cadourile banale și surprinde-o cu un cadou cu adevărat special de Ziua Mamei, care arată cât de mult o iubești și o apreciezi! 7 motive pentru care nu vei da greș:

1️⃣ Personalizabil, nominal

Love Note îți permite să personalizezi cadoul special pentru mama ta. Poți include, de asemenea, amintiri comune și mesaje specifice relației voastre, transformând cadoul în ceva special. Coperta și paginile pot fi complet personalizate în funcție de ideile tale.

2️⃣ Momente emoționante

Valoarea sentimentală a cărții cadou este de neegalat. Mama ta va aprecia efortul pe care l-ai depus pentru a crea o carte doar pentru ea și o va prețui mulți ani de acum încolo.

3️⃣ Soluție creativă

Realizarea unui Love Note îți permite să-ți exprimi creativitatea și să arăți orice abilități artistice pe care le ai. Poți alege personajele, coperta și paginile care o reprezintă cel mai bine pe mama ta și relația ta cu ea.

4️⃣ Editiție de Ziua Mamei

Ne-am gândit și la cei care nu vor neapărat să petreacă ore întregi editându-și cartea, așa că poți alege o carte de Ziua Mamei cu 20 de pagini preredactată, pe care să o folosești ca sursă de inspirație, iar noi am conceput și o copertă specială de Ziua Mamei.

5️⃣ Un cadou atemporal

Spre deosebire de alte cadouri care pot fi uitate sau aruncate, o carte cadou are un efect de durată. Va servi ca o amintire constantă a iubirii și aprecierii pe care o ai pentru mama ta.

6️⃣ Accesibilă

Love Note este o soluție accesibilă, astfel încât mama ta va fi fericită că nu ai cheltuit prea mulți bani pe un cadou. Poți pregăti un cadou deosebit și plin de semnificație fără să cheltui mulți bani.

7️⃣ Ușor de realizat

Cu ajutorul platformei noastre de editare a cărții, realizarea unei cărți cadou nu a fost niciodată mai ușoară. Nu trebuie să fii expert în design sau să ai abilități speciale pentru a crea o carte cadou deosebită și plină de semnificație pentru mama ta.

+ 1️⃣ Magie de Ziua Mamei

A apărut Magic Love Note! 🥳 Cu ce se deosebește de celelalte cărți ale noastre? Magic Love Note "vorbește", și nu cu orice voce, ci cu vocea ta! Înregistrează un mesaj video sau audio pentru mama ta atunci când editezi cartea, iar noi vom folosi magia SPARKL pentru a-l transmite! Tot ce trebuie să facă mama ta este să atingă telefonul ei de spatele cărții Love Note și mesajul tău va apărea ca prin magie pe ecranul telefonului ei! 🪄✨ Nu poți găsi așa ceva în orice, nu-i așa? 😏

Mama ta este eroina ta, cineva pentru care ai face orice? Atunci surprinde-o cu un cadou cu adevărat special de Ziua Mamei! Spre editare! SPRE LOVE NOTE!