Livrare gratuită peste 250 lei 🚚
0 :0 :0 :0
blog

7 motive pentru care Love Note este cel mai bun cadou de Crăciun

November 30, 2023

Căuți cadoul perfect de Crăciun? Ești în locul potrivit, pentru că nu vei găsi un cadou de Crăciun mai creativ și de suflet decât Love Note!

...dar pentru a nu mai vorbi în vânt, am adunat 7 motive pentru care Love Note este cel mai unic cadou de Crăciun. Pe baza feedback-ului de la peste 50.000 de clienți mulțumiți.

Cauți ceva cu adevărat special pentru Crăciunul de anul acesta, ceva care să fie doar al vostru, unic și irepetabil? Vă prezentăm Love Note! Nu doar pentru cupluri!

Love Note este povestea voastră, o carte personalizată pe care o poți crea într-o clipă pe pagina noastră de editare. Alege personajele, denumește-le și începe să le personalizezi, având la dispoziție de peste 150 de pagini ilustrate și 55 de variante de copertă din care poți alege! Rămâne doar o singură întrebare: cât de precis poți spune povestea voastră?

Dorești să-ți exprimi persoanei iubite, celui mai bun prieten, părinților sau fratelui tău de ce sunt atât de importanți pentru tine? Cu Love Note® face totul ușor, creativ și într-un mod distractiv! Personalizează-l pe placul tău!

ÎNCEPE EDITAREA ACUM!

1️⃣ Personalizarea cărții Love Note

Poți personaliza vârsta, coafura, părul de pe față și accesoriile personajelor în timpul editării. Există peste 1500 de combinații de caractere în total, astfel încât fiecare cuplu se poate regăsi pe paginile cărții.

2️⃣ Întrebări și anunțuri importante

Love Note nu este doar un cadou impresionant, ci poate fi și un must-have pentru un moment de neuitat! Clienții noștri au folosit cartea în multe moduri creative, de la cereri în căsătorie la anunțarea nașterii unui copil la oricărui mebru de familie. Fii creativ și cere-i celui mai bun prieten să fie cavalerul tău de onoare sau partenerului tău să vă mutați împreună cu ajutorul Love Note! Posibilitățile sunt limitate doar de imaginația ta!

3️⃣ Love Note este un cadou de Crăciun cu adevărat emoționant

Textele preconcepute de pe paginile noastre pot fi rescrise/modificate după bunul plac astfel cartea Love Note editată va fi tipărit exact așa cum ți-ai imaginat-o. Un pic de atenție din partea ta poate face acest Crăciun și mai frumos!

4️⃣ Variante de copertă Love Note

Nu este o decizie ușoară să o alegi pe cea potrivită, având la dispoziție peste 55 de coperți din care poți alege. Poți face cadoul și mai personal prin schimbarea textului de pe copertă. Fiecare carte este tipărită individual, într-un singur exemplar, pe hârtie de calitate superioară. Poți alege dintre o carte cu copertă tare (hardcover) sau una cu copertă moale (paperback).

5️⃣ Paginile și poveștile din Love Note

Artistul nostru a lucrat sute de ore pentru a crea peste 150 de scene desenate de mână. Pătrunde într-un vârtej de scene minunate, retrăiește amintiri și experiențe împărtășite și lăsă-te cuprins de nostalgie!

6️⃣ Nici măcar cu ambalarea nu trebuie să te deranjezi

Știai că poți comanda Love Note și cu ambalaj cadou? Cu ocazia Crăciunului, poți alege din 3 opțiuni diferite de ambalaj cadou de Crăciun!

7️⃣ Love Note se gândește la toată lumea

Fie că sunteți un cuplu heterosexual sau de același sex, prieteni, iubiți, amici, surori, frați sau mebru de familie, toată lumea se poate regăsi în paginile Love Note! Toate personajele și poveștile noastre sunt concepute pentru a fi ușor de combinat și de adaptat.

REALIZEZ UN LOVE NOTE!