Love Note Love Cards Love List

În curând vor apărea noi Love List-uri!

Probabil că nu mai e nevoie de prezentare în ceea ce privește Love List-ul, deoarece posterul nostru special de întâlniri este extrem de popular și cu ajutorul lui, multe cupluri au introdus deja romantism și un nou impuls în relația lor!

De aceea, am decis că ar fi păcat să limităm experiența minunatelor programe comune doar la cupluri, astfel în curând ne vom extinde oferta cu 2 noi Love List-uri!

100 de programe minunate, de acum nu doar împreună cu persoana iubită

Putem spune cu mândrie că Love List este unul dintre cele mai bune cadouri pe care le poți alege pentru persoana iubită, deoarece nu vei primi doar un poster care servește ca o amintire frumoasă, ci un adevărat partener de dragoste, care este cu adevărat creativ, interactiv și ajută la revigorarea relației voastre.

Cu toate acestea, pe baza feedback-ului vostru, există încă o problemă cu Love List: „nu există suficient de mult„!

Mulți dintre voi ne-au contactat spunându-ne că, după succesul pe care l-a avut cu partenerul, ați dori să încercați un alt bucket list, chiar și cu altcineva. Bineînțeles, v-am ascultat, așa că la începutul lunii noiembrie lansăm încă 2 noi Love List!

👩 100 de programe cu mama ta 👩

Probabil că nu va fi o surpriză faptul că cei mai mulți dintre voi v-ați dorit un bucket list pentru a vă bucura de programe cu mama voastră. Iar noi am fost mai mult decât bucuroși să îndeplinim cererea!

Pe noul nostru Love List pentru mame am adunat 100 de programe pentru voi, care vor fi o experiență minunată pentru amândouă și vă vor ajuta să ieșiți din agitația cotidiană și să retrăiți momente prețioase împreună.

Se spune că timpul petrecut alături de copiii lor este cel mai mare cadou pentru mame… în acest sens, nu ai cum să dai greș cu noul Love List! Cu ajutorul bucket list-ului comun, îi  poți oferi mamei tale un cadou cu adevărat creativ și sincer, care vă va îmbogăți cu experiențe și amintiri care vor dăinui pentru totdeauna.

🎥 100 de filme pe care trebuie să le vizionați împreună 🎥

Poți parcurge acest bucket list cu oricine care iubește filmele bune și căruia îi place să se aventureze în lumea filmelor.

Poți alege din cele 10 categorii din Love List pentru filme, în funcție de starea ta emoțională sufletească de un film de groază, de o comedie sau chiar de o dramă. Un lucru este sigur, vă veți distra de minune, deoarece am selectat pentru voi 100 de filme fantastice pe care toată lumea ar trebui să le vadă!

Dacă vrei să fii printre primii care află data exactă de lansare a noilor Love List, abonează-te la newsletter-ul nostru și te vom anunța din timp, ca să nu ratezi nimic!