Livrare gratuită peste 190 lei 🚚
0 :0 :0 :0

Blog

De ce sunt anumite date atât de importante pentru noi? March 27, 2024

Cu toții avem date care ne sunt deosebit de importante și pe care le sărbătorim an de an. Sărbătorirea periodică a zilelor de naștere, a zilelor onomastice, a aniversărilor și a altor evenimente minore și majore fac parte din viața noastră de zi cu zi de ceva vreme. Mai mult decât atât, sărbătorirea acestor evenimente este unul dintre puținele lucruri pe care aproape toată lumea le consideră importante, dar rareori ne gândim de ce aceste date și ritualurile organizate în jurul lor sunt de fapt atât de semnificative.

De ce sunt importante micile atenții într-o relație? March 9, 2024

Micile atenții: secretul unei relații fericite și de durată

5 motive pentru care admirăm femeile February 28, 2024

Se apropie Ziua Internațională a Femeii! O zi în care sărbătorim femeile și toate lucrurile minunate care ne fac să le iubim și să le prețuim. Când ne gândim la femei, ne gândim la nenumăratele trăsături - de la putere la bunătate și empatie - care ne fac să le admirăm. În acest articol, am adunat 5 motive (dintr-un milion) pentru care admirăm femeile!

Care sunt limbajele iubirii? February 21, 2024

Știi care este limbajul tău de iubire? Cum să-ți exprimi emoțiile folosind limbajul de iubire? Un ghid în labirintul exprimării emoționale. Erai interesat întotdeauna care este limbajul tău de iubire, dar nu ai aprofundat niciodată subiectul? Atunci a sosit momentul! Citește articolul nostru și cunoaște-te mai bine, află de ce ai nevoie cel mai mult într-o relație!

5 super cadouri de Ziua Îndrăgostiților February 1, 2024

Ziua Îndrăgostiților este o sărbătoare a iubirii și a îndrăgostiților. În fiecare an încercăm să găsim cadoul perfect pentru a ne exprima sentimentele față de persoana iubită, dar nu este atât de ușor pe cât pare. De obicei, vrem să oferim ceva special, generos și memorabil, care va surprinde persoana iubită. Care sunt aceste super cadouri de Valentine's Day? 🤔❤️

5 idei inedite de întâlnire de Ziua Îndrăgostiților February 1, 2024

Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi!🤗 Bineînțeles, o astfel de ocazie excepțională necesită un program excepțional!

Un asemenea cadou te va face eroul Zilei Îndrăgostiților. January 16, 2024

Ziua Îndrăgostiților este ocazia specială pentru a-i reaminti persoanei iubite (și ție însuți) cât de mult o iubești și o apreciezi și cât de norocoși sunteți că v-ați găsit unul pe celălalt! De aceea, de Ziua Îndrăgostiților, cei mai mulți preferă să ofere un cadou persoanei iubite, însă găsirea cadoului perfect nu este o sarcină ușoară. Din fericire, suntem aici pentru a te ajuta 😉 😉 😉

7 dôvodov, prečo je Love Note najkreatívnejším darčekom pre páry v roku 2024 January 15, 2024

Zostavili sme pre vás 7 nezvyčajných dôvodov, prečo je Love Note tým najjedinečnejším darčekom pre páry v roku 2024. Na základe spätnej väzby od 100 000 dojatých príjemcov darčekov.

Decorațiuni creative DIY pentru zilele de iarnă December 12, 2023

Îți place și să confecționezi... Ne înșelăm? 😋 Dacă te gândești să faci totul singur anul acesta și să îți vezi casa decorată de sărbători ca într-un film american, citește mai departe!

5 cele mai bune cadouri de Crăciun în 2023 December 1, 2023

Încă nu știi ce să cumperi de Crăciun în acest an? Îți arătăm 5 idei de cadouri cu care nu ai cum să dai greș!

1