Love Note Love Case Love List

7 motive neobișnuite pentru a cumpăra ACEST CADOU partenerului tău

Ceva special - pentru cineva special.

Căutați un cadou puțin….deosebit? Ce nu a primit cu siguranță partenerul tău încă? 

Vă prezentăm Love Note, o carte de dragoste personalizabilă pentru cupluri: povestea voastră. Doar numiți personajele și poate urma personalizarea! Cufundă-te în peste o sută de posibilitățile de pagini ilustrate, aventurează-te în lumea figurinelor 2D. Mai rămâne doar o singură întrebare: cât de exact poți spune poveștile voastre.

[:ro]vday6-ro-2[:]

A exprima cuiva de ce sunt speciali nu a fost niciodată atât de ușor și distractiv! Fiecare carte Love Note este o listă personalizată cu toate acele mici motive pentru care iubești sau apreciezi pe cineva.
Personalizează cartea cum dorești.

1️⃣ Personalizarea Love Note

Există mai mult de 990 de combinații diferite, astfel încât fiecare pereche se poate vedea pe paginile propriei cărți. Inclusiv vârsta, coafura și accesorii precum ochelari sau păr facial.

[:ro]selfie[:]

2️⃣ Variante de copertă pentru Love Note

Este o decizie dificilă să o alegi pe cea potrivită, dar la noi poți alege dintre 49 de coperți. O poți face și mai personal înlocuind și textul de pe copertă. Tipărim fiecare carte individual într-o singură ediție pe stocul nostru exclusiv de hârtie de calitate premium. În cazul în care doriți puteți să alegeți o carte copertă tare sau moale.

3️⃣ Pagini și povești Love Note

Artistul nostru a avut nevoie de sute de ore pentru a crea peste 100 de scene desenate. Cufundă-te în nopți înstelate, în experiențele trăite împreună, în îmbrățișări și răsfață-te cu nostalgie!

4️⃣ Love Note poate să vorbească din inimă

Tipărim textele de bază sau mesajul de dragoste pe care îl scrii, individual, exact așa cum le-ai scris, desigur că nu percepem taxă suplimentară pentru asta. O mică atenție drăguță, care vă face cadoul și mai unic.

[:ro]hearts[:]

5️⃣ Love Note, ca un cadou

Știați că puteți comanda Love Note într-un ambalaj de cadou? Chiar și în afara sezonului de sărbători, fiecare a 3-a carte este solicitată în ambalaj decorativ.

[:ro]lazy[:]

6️⃣ Love Note se gândește la fiecare

Indiferent dacă sunteți un cuplu heterosexual sau de același sex, vă așteptăm cu drag pe paginile Love Note! Ne-am proiectat toate personajele și firele de poveste pentru a fi cât mai incluzive.

7️⃣ Cu Love Note, te transformi în eroul 2D al propriei tale povești

Priviți cum vă transformați într-un cuplu iconic despre care s-a scris până și o carte! O întrupare a relației voastre mai greu poate fi mai frumoasă.